Despre noi

FIRMA CURATENIE BUCURESTI | SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE

Firma de curatenie Magic-Mop.ro este specializata in servicii de curatenie la domiciliu sau la birou oferind calitate si profesionalism. Valorile firmei noastre de curatenie sunt responsabilitatea si seriozitatea maxima cu care tratam fiecare serviciu oferit. Personalul nostru calificat este deschis oricaror provocari venite din partea dumneavoastra cu privire la serviciile de curatenie.

Firmă de curățenie profesională pentru birou și acasă

Magic-Mop este o firmă de curățenie profesională pentru birou și acasă.

Magic-Mop.ro este o companie tanara, infiintata in anul 2016 care ofera servicii profesionale de curatenie atat pentru firme cat si pentru persoane fizice.

Dorim sa devenim una dintre cele mai bune si de incredere firma de curatenie oferindu-va servicii de curatenie complete la preturi minime.

Firma de curatenie Bucuresti

Firma de curatenie Bucuresti

Servicii profesionale de curatenie

Magic-Mop.ro va ofera servicii de curatenie profesionala la intervale regulate asigurand o durata de viata semnificativa pentru covoarele, mochete si canapelele dumneavoastra. Promptitudinea, flexibilitatea si profesionalismul ne ajuta sa rezolvam orice tip de curatenie dorita. Firma de curatenie Magic-Mop.ro va ofera pachete de curatenie pentru case, vile, apartamente, birouri, farmacii, etc.

Curatenie persoane fizice

Nu dispuneti de timpul necesar pentru curatenia din caminul dumneavoastra? Lasati totul pe mana echipe Magic-Mop.ro si veti primi cele mai complete servicii de curatenie.

Curatenie firme

O curatenie generala a firmei dumneavoastra presupune un must-have de care aveti nevoie. Un spatiu de birou intretinut si curat reprezinta un avantaj in ceea ce priveste compania dumneavoastra.