Despre noi

FIRMĂ CURAȚENIE BUCUREȘTI | SERVICII PROFESIONISTE DE CURĂȚENIE

Firma de curațenie Magic-Mop.ro este specializată în servicii profesioniste de curățenie pentru acasă și la birou, oferind calitate și profesionalism. Valorile firmei noastre de curațenie sunt responsabilitatea și seriozitatea maximă cu care tratăm fiecare serviciu oferit. Personalul nostru calificat este deschis oricăror provocări cu privire la serviciile de curățenie.

servicii profesioniste de curățenie pentru acasă și la birou

Magic-Mop este o firmă de curățenie profesionistă pentru acasă sau la birou.

Magic-Mop.ro este o companie tânără, înființată în anul 2016, care oferă servicii profesionale de curațenie atât pentru firme cât și pentru persoane fizice.

Dorim sa devenim una dintre cele mai bune și de încredere firme de curățenie, oferind servicii de curațenie complete la prețuri minime.

servicii profesioniste de curățenie pentru acasă și la birou

Firma de curățenie București

Oferim servicii profesioniste de curățenie pentru acasă și la birou

Magic-Mop.ro oferă servicii profesioniste de curățenie la intervale regulate, asigurând o durată de viață semnificativă pentru covoarele, mochetele și canapelele tale. Promptitudinea, flexibilitatea și profesionalismul ne ajută să rezolvăm orice tip de curațenie dorită. Firma de curațenie Magic-Mop.ro oferă pachete de curațenie pentru case, vile, apartamente, birouri, farmacii, etc.

Persoanele fizice sau juridice care au nevoie de ajutor specializat din partea unei firme profesioniste apelează cu încredere la servicii profesionale de curățenie pentru acasă și la birou. Indiferent că timpul dedicat curățeniei este insuficient, așa cum se întâmplă în cazul curățeniei la domciliu, sau că standarul de calitate este foarte înalt – în cazul spațiilor de birouri, nevoia unei curățenii făcute temeinic presupune atenție la detaliu și produse de curățenie profesionale.

Curațenie persoane fizice

Nu dispui de timpul necesar pentru curațenia din căminul tău? Lasă totul pe mâna echipei Magic-Mop.ro și vei primi cele mai complete servicii de curățenie.

Curațenie firme

O curățenie generală a firmei tale este un must-have dacă vrei să ai succes. Un spațiu de birou întreținut și curat reprezintă un avantaj în ceea ce privește compania ta.