Magic Mop, firmă de curățenie în București

MAGIC-MOP.RO – SUPORT MAGIC ÎN CURĂȚENIE ! 

Firmă profesionistă de curățenie pentru acasă și la birou.

Servicii profesioniste de curățenie

Magic-Mop.ro este o firmă profesionistă de curățenie pentru acasă și la birou din București, care asigură și oferă la cerere sau pe bază de abonament servicii de curățenie profesională. Pentru atingerea acestui scop, investim permanent în echipă, echipamente și tehnologii de curățenie, pentru a ține pasul cu cerințele pieței și pentru a le oferi clienților noștri un nivel de calitate peste așteptări.

Satisfacerea clienților noștri – persoane fizice sau companii, impune firmei de curățenie atribute de calitate și încredere precum experiența, portofoliul de calitate și personalul calificat în materia serviciilor de curățenie profesională. Brandul Magic-Mop.ro – Suport magic în curățenie oferă certitudinea serviciilor de curațenie profesională pentru firme sau persoane fizice la cele mai bune tarife de curățenie de pe piață.

Suntem o firmă de curățenie profesionistă pentru acasă și la birou apreciată, ce oferă curațenie profesională și servicii impecabile de curățenie pentru diverse domenii de activitate: hoteluri, magazine, restaurante, cabinete medicale, construcții, birouri, apartamente, case/vile etc.

Ai nevoie de o firmă profesionistă de curățenie pentru acasă și la birou?

Firma de curățenie Magic-Mop.ro din București identifică și adoptă metode de îmbunătățire a ofertelor de curățenie, astfel încât să corespundă cerințelor și asteptărilor clienților.

Firma de curațenie Magic-Mop.ro este cea mai bună variantă de pe piața serviciilor de curățenie profesională, care oferă garanția calității serviciilor de curățenie la un standard premium, conform așteptărilor și dorintelor tale.

Având în vedere nevoia de a avea la dispoziție o firmă profesionistă de curățenie pentru acasă și la birou, serioasă și capabilă, noi îți oferim cele mai bune tarife de pe piața serviciilor de curățenie. Magic-Mop.ro oferă pachete de curațenie promoționale pentru apartamente și garsoniere dar și pentru case/vile sau birouri. Firma noastră de curățenie oferă servicii full-service și pachete personalizate la cea mai înaltă calitate pentru curățenia generală sau de întreținere a căminului tău.

CURAȚENIE PENTRU FIRME

✓ Pachete și tarife de curățenie flexibile;

✓ Sistem de curățenie bazat pe o igienă perfectă;

✓ Curățarea și spălarea mochetelor/covoarelor;

✓ Personal calificat pe orice tip de curățenie, sub supravegherea atentă a unui șef de echipă;

✓ Aprovizionarea cu consumabile igienico-sanitare (la cerere);

✓ Prețuri preferențiale în funcție de volumul de muncă.

CURAȚENIE PENTRU PERSOANE FIZICE

✓ Servicii complete de curățenie pentru vile, case, apartamente;

✓ Calitate garantată la prețuri excelente;

✓ Personal calificat și echipamente moderne;

✓ Programul serviciilor de curățenie în intervalul agreat de client;

✓ Servicii profesionale de curățenie oferite la cerere sau pe bază de abonament;

✓ Curățarea și spălarea mochetelor/covoarelor.