Pentru orice tip de evenimente: expozitii, targuri comerciale, organizari festive sau petreceri, Magic-Mop.ro va pune la dispozitie servicii complete de curatenie profesionala.

 

Comanda acum: 0722263639

Magic-Mop.ro va ofera servicii profesionale de curatenie de intretinere pentru spatii comerciale, sedii de firma, birouri, localuri, institutii publice, etc. dar si pentru apartamante, garsoniere si case/vile.

 

Comanda acum: 0722263639

Curatenia dupa constructor este unul dintre cele mai solicitate servicii de curatenie. Dupa finalizarea lucrarilor de constructie sau renovarea unui imobil, clientii nostri nu dispun de mijloacele necesare pentru curatarea locului proaspat renovat, de aceea prefera sa solicite o firma de curatenie cu echipamente si personal calificat.

 

Comanda acum: 0722263639

Firma de curatenie Magic-Mop.ro este o companie specializata in servicii profesionale de curatenie generala la domiciliul persoanelor fizice sau/si sediile sau punctele de lucru ale companiilor. Echipamentele noastre si produsele de curatenie va ofera o calitate premium a serviciilor oferite de firma noastra.

Comanda acum: 0722263639

Positive SSL Wildcard
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru o mai buna interactiune cu clientii nostri. Pentru a continua navigarea este necesar sa fiti de acord cu Politica Cookie More details…