Servicii de curățenie persoane fizice

Servicii profesioniste de curățenie pentru acasă

Firma noastră de curățenie oferă servicii profesioniste de curățenie pentru acasă. Facem apartamentul sau casa ta să stălucească, pentru ca locul în care te simți cel mai bine să fie cu adevărat primitor. Serviciile profesioniste de curățenie pentru acasă sunt adaptate special pentru a spori confortul de acasă.

Alege unul dintre pachetele profesioniste pe care le oferim pentru locuința ta. Poți opta pentru un abonament periodic la curățenie sau pentru curățenia după renovare, după un eveniment special sau pentru pachetul de curățenie generală.

Curățenie după constructor

Servicii profesioniste de curățenie pentru acasă- servicii de curățenie generală după constructor pentru locuințe proaspăt renovate.

Servicii de curățenie generală după constructor pentru locuințe proaspăt renovate sau după lucrări de reamenajare.

Curățenia după constructor este unul dintre cele mai solicitate servicii profesioniste de curățenie pentru acasă. După finalizarea lucrărilor de construcție sau renovarea unui imobil, clienții noștri nu dispun de mijloacele necesare pentru curățarea locului proaspăt renovat, de aceea preferă să solicite o firmă de curățenie cu echipamente și personal calificat. Oferim servicii profesionale de curățenie pentru acasă, conform nevoilor specifice ale fiecărui client.

Comandă acum: 0722263639

Servicii profesioniste de curățenie pentru acasă - servicii de curățenie generală după constructor pentru locuințe proaspăt renovate.

Servicii de curățenie generală acasă la tine – fie că locuiești într-o vilă sau într-un apartament.

Curațenie generală

Firma de curățenie Magic-Mop.ro este o companie specializată în servicii profesioniste de curățenie pentru acasă. Facem curățenie generală la domiciliul persoanelor fizice sau la sediile sau punctele de lucru ale companiilor.  Oferim servicii profesionale de curățenie pentru acasă iar echipamentele noastre și produsele de curățenie de calitate pe care le folosim înseamnă servicii de calitate premium.

Comandă acum: 072226363

Servicii de curatenie de intretinere in Bucuresti

Servicii de curățenie de întreținere în București, pentru locuințe (case, vile, apartamente) – frecvență lunară, bilunară, săptămânală.

Curățenie de întreținere

Magic-Mop.ro oferă servicii profesioniste de curățenie de întreținere pentru apartamante, garsoniere și case/vile, cu același profesionalism cu care prestează servicii de curățenie de întreținere pentru spații comerciale, sedii de firmă, birouri, localuri, instituții publice, etc.

Comandă acum: 0722263639

Servicii de curățenie după petreceri pentru locuințe (apartamente, case, vile)

Servicii de curățenie după petreceri pentru locuințe (apartamente, case, vile).

Curățenie după evenimente

Pentru orice tip de evenimente: organizări festive sau petreceri (dar și expoziții, târguri comerciale), Magic-Mop.ro îți pune la dispoziție servicii complete de curățenie profesionistă.

Comandă acum: 0722263639