Magic-Mop.ro - Suport magic in curatenie !Firma de curatenie ce asigura si ofera servicii profesionale de curatenie !

Magic-Mop.ro este o firma de curatenie din Bucuresti, ce asigura si ofera la cerere sau pe baza de abonament servicii de curatenie la domiciliu in Bucuresti. Pentru atingerea acestui scop, investim permanent in echipa, echipamente si tehnologii de curatenie la domiciliu pentru a tine pasul cu cerintele pietei si pentru a oferi clientilor nostri un nivel de calitate peste asteptari.

Comanda acum: 0722-263.639

Satisfacerea clientilor nostri persoane juridice, impun firmei noastre de curatenie industriala atribute de calitate si incredere precum experienta, portofoliu si personal calificat in materia serviciilor de curatenie profesionale. Brandul Magic-Mop.ro - Suport magic in curatenie va ofera certitudinea serviciilor de curatenie profesionala pentru firme sau curatenie la domiciliu in Bucuresti, la cele mai bune tarife de curatenie de pe piata.

Comanda acum: 0722-263.639

Suntem o firma de curatenie apreciata ce ofera curatenie profesionala pentru diverse domenii de activitate: curatenie in hoteluri, curatenie in magazine, curatenie in restaurante, curatenie in cabinete medicale, curatenie in constructii diverse, curatenie in birouri, curatenie in apartamente, curatenie in case/vile, etc.

Comanda acum: 0722-263.639

Firma de curatenie Magic-Mop.ro din Bucuresti identifica si adopta metode de imbunatatire a ofertelor de curatenie, preturi curatenie astfel incat sa corespunda cerintelor si asteptarilor clientilor.

Comanda acum: 0722-263.639

Firma de curatenie Magic-Mop.ro este cea mai buna varianta de pe piata serviciilor de curatenie profesionala care iti ofera garantia calitatii si serviciilor de curatenie la un standard premium conform asteptarilor si dorinte tale.

Avand in vedere nevoia de o firma de curatenie serioasa si capabila, noi va oferim cele mai bune tarife de pe piata serviciilor de curatenie. Magic-Mop.ro va ofera pachete de curatenie promotionale pentru curatenie apartamente si curatenie garsoniere dar si pentru curatenie case/vile sau curatenie birouri. Firma noastra de curatenie ofera servicii full-service si va ofera pachete personalizate dar si cea mai inalta calitate pentru curatenie generala sau curatenie de intretinere a caminului dumneavoastra.

Comanda acum: 0722-263.639

CURATENIE CASE/VILE

Oferim servicii de curatenie profesionala pentru case, vile si apartamente dar si pentru birouri si spatii comerciale. Stim cat de important este mediul in care locuiti, de aceea facem tot posibilul de a va oferi servicii de curatenie impecabile.

CURATENIE APARTAMENTE

Firma noastra de curatenie efectueaza servicii de curatenie in apartamente. Curatenie generala sau curatenie de intretinere , orice alegeti, serviciile nosatre de curatenie vor fi efectuate de o echipa profesionista care va va oferi un aer proaspat caminului si mai mult timp liber.

Curatenie persoane fiziceCompania Magic-Mop.ro ofera servicii profesionala de curatenie pentru persoanele fizice.

Comanda acum: 0722-263.639

curatenie-dupa-constructor

Curatenie dupa constructorCuratenie persoane fizice

Curatenia dupa constructor necesita folosirea unor substante si echipamente speciale pentru a curata si elimina definitiv reziduurile dificile din casa . Acest serviciu de curatenie nu poate fi efectuat cu aceleasi mijloace ca si o curatenie obisnuita.VEZI: Tarife curatenie dupa constructor

curatenie-generala

Curatenie generala case/vileCuratenie persoane fizice

Firma de curatenie Magic-Mop.ro iti sare in ajutor ori de cate ori simti ca esti depasit de situatie, nu ai timp necesar, sau oricat ai curata casa si totusi nu esti multumit de rezultate. In acest caz, ai nevoie de ajutor specializat pentru finalizarea curateniei generale.VEZI: Tarife curatenie generala

curatenie-de-intretinere

Curatenie de intretinereCuratenie persoane fizice

Daca ai nevoie de mai mult timp liber pentru tine, firma de curatenie Magic-Mop.ro iti sare in ajutor ! Economiseste cel putin 4 ore pe saptamana, lasand curatenia casei tale in grija noastra. Ocupa-te de ceea ce este cu adevarat important pentru tine.VEZI: Tarife curatenie de intretinere

curatenie-dupa-evenimente

Curatenie dupa evenimenteCuratenie persoane fizice

Dupa ce ai fost vedeta petrecerii, ti-a mai ramas foarte putina energie pentru a face si curatenie. Poti apela insa la un prieten de incredere: firma de curatenie Magic-Mop.ro care va face sa dispara orice urma de pata lasata de o petrecere reusita.VEZI: Tarife curatenie dupa evenimente

Curatenie firme/birouri

Magic-Mop.ro le ofera clientilor sau servicii de curatenie de calitate cu privire la curatenia in biroul dumneavoastra. Stim ca timpul este foarte important, de aceea dorim ca dumneavoastra si angajatii sa va bucurati de un mediu de lucru curat.

Curatenie pe baza de abonament

Firma noastra de curatenie va ofera servicii profesionale la cerere sau pe baza de abonament. Fie ca doriti curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere sau curatenie generala va asiguram servicii si tarife imbatabile.

Curatenie persoane juridiceServiciile companiei Magic-Mop.ro sunt personalizabile in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Comanda acum: 0722-263.639

curatenie-dupa-constructor

Curatenie dupa constructorCuratenie firme/birouri

Cu o experienta in domeniul curateniei dupa constructor Magic-Mop.ro va ofera servicii impecabile pentru firma/biroul dumneavoastra.VEZI: Tarife curatenie dupa constructor

curatenie-generala

Curatenie generala firme/birouriCuratenie firme/birouri

Curatenia generala pentru firme sterge orice urma de constructie noua lasata, de praf sau pete fiind eficienta in cazul in care spatiul nu a fost folosit de mult timp.VEZI: Tarife curatenie generala

curatenie-de-intretinere

Curatenie de intretinereCuratenie firme/birouri

Daca ai nevoie de mai mult timp pentru a te dedica proiectelor si partenerilor de afaceri, firma de curatenie Magic-Mop.ro iti sare in ajutor !VEZI: Tarife curatenie de intretinere

curatenie-dupa-evenimente

Curatenie dupa evenimenteCuratenie firme/birouri

Dupa ce ai fost vedeta petrecerii, ti-a mai ramas foarte putina energie pentru a face si curatenie. Poti apela insa la firma de curatenie Magic-Mop.ro.VEZI: Tarife curatenie dupa evenimente

Firma de curatenie

Magic-Mop.ro este o companie tanara, ambitioasa si bine pusa la punct care ofera servicii profesionale de curatenie pentru firme si curatenie persoane fizice. Dorim sa devenim una dintre cele mai bune si de incredere firma de curatenie oferindu-va servicii de curatenie complete la preturi minime.

Curatenie profesionala

Magic-Mop.ro va ofera servicii de curatenie profesionala la intervale regulate asigurand o durata de viata semnificativa pentru covoarele, mochete si canapelele dumneavoastra. Promptitudinea, flexibilitatea si profesionalismul ne ajuta sa rezolvam orice tip de curatenie dorita.

Contactati-neE-mail: office@magic-mop.ro

Telefon: 0722-263.639

Multumim ca ne-ati contactat ! Revenim imediat cu un raspuns.

vezi harta