Servicii de curățenie speciale

Vă oferim, de asemenea, servicii de curățenie speciale, de care puteți beneficia la nevoie:

Curățarea canapelelor

Canapelele se murdăresc adesea și sunt foarte greu de curățat cu mijloace obișnuite. Dacă ați încercat vreodată să curățați canapeaua de acasă, ați observat că rămâne pătată și murdăria mai mult se întinde decât se curăță. Toate aceste neplăceri pot fi evitate, dacă apelați la echipa Magic-Mop.ro!

Curățarea mochetelor

Mochetele sunt greu de curățat în general, pentru că este dificil să fie scoase și manevrate. De aceea, este necesară curățarea periodică efectuată de o echipă de curățenie profesională, dotată cu toată aparatura și substanțele necesare. Apelați la noi!

Curățarea covoarelor de mari dimensiuni

Ca și în cazul mochetelor, covoarele de mari dimensiuni sunt complicat de rulat și dus la curățătorie. Cel mai eficient este să ne chemați – rezolvăm problema imediat!

Curățarea geamurilor și suprafețelor vitrate

Geamurile și suprafețele vitrate sunt destul de problematice când vine vorba de curățenie. Geamurile trebuie curățate cu atenție, să nu rămână urme de la produsele de curățare folosite sau de la materialele de curățare utilizate (bureți, cârpe absorbante) – orice suprafață vitrată este mai dificil de curățat decât o suprafață obișnuită. Noi suntem profesioniști, iar curățarea geamurilor nu ne sperie – apelați la noi cu încredere, iar rezultatele intervențiilor noastre de curățenie vă vor mulțumi cu siguranță.

Alte servicii de curățenie speciale

Este ceva ce trebuie să curățați și să igienizați și este atât de special încât nu se regăsește în lista noastră? Ar fi cel mai bine să ne întrebați direct, pentru că serviciile noastre speciale de curățenie acoperă și situații deosebite sau neprevăzute. Contactați-ne la 0722-263.639 sau folosiți formularul de mai jos:

  Nume*

  Adresă de email*

  Telefon (opțional):

  Subiectul mesajului

  Mesaj

  Important! Pentru a putea trimite un mesaj este necesar să citiți politica de confidențialitate și cookies și apoi să bifați caseta corespunzătoare, mai sus